VI ÄR ENAVA

Vårt huvudsakliga fokus är alltid dina behov och önskemål som kund. Vi lovar att vi alltid kommer att göra vårt yttersta för att du ska få den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen, väl anpassad efter de lokala förutsättningarna. Ett utmärkt fungerande avloppssystem i många år framöver, helt enkelt. 

 

Vi bygger ett starkt team, med professionella medarbetare, stort engagemang och många års samlad erfarenhet. Detta i kombination med lokal kännedom, nationell expertis och nischad spetskompetens inom enskilda avlopp gör oss svårslagna. 

Vi vill inte gräva ner trekammare. Vi vill rädda vårt vatten i tid. Vi vill rädda vårt vatten, så att kommande generationer ska kunna leva och bo över hela Sverige, och dricka vatten ur närmsta porlande vattenkälla, utan att riskera att bli allvarligt sjuk.

 

 

Team_2_edited.jpg
IMG_1637.JPG
IMG_2393 2.jpg

Vår verksamhet expanderar och vi söker fler seriösa fältarbetare och gräventreprenörer med yrkesstolthet och engagemang, som också delar vår vision kring kundbemötande, kunskap och kvalitet.

Om du har vad som krävs, kontakta oss!

Skärmavbild 2020-06-24 kl. 22.10.09.png

BAKGRUND

Enava är sprunget ur ett brinnande engagemang för att rädda vårt vatten, våra sjöar, hav och vattendrag som  hotas av övergödning, syrebrist och bottendöd. Dåligt fungerande avloppssystem med bristfällig rening är en stor bidragande faktor till denna miljöpåverkan idag.

Och kanske ännu viktigare är förstås hälsoskyddet kring vårt dricksvatten, som samtidigt står på spel. Det påverkar dig, din familj och dina grannar. Vi jobbar aktivt mot att nå Agenda 2030 Mål 6 - Rent vatten och sanitet för alla. Vi vill hjälpa hela världen att få tillgång till rent vatten och sanitet. Även Sverige.

RENT VATTEN OCH SANITET FÖR ALLA 

- "Det kan man ju tycka är en självklarhet i Sverige, men så är det inte." berättar Enava´s VD, Ulrika Munther.

Mål 6 i FNs globala mål – Rent vatten och sanitet för alla. Idag finns cirka en miljon fastigheter i Sverige som inte är anslutna till det kommunala avloppet – av dessa är det ungefär 300 000 som inte fungerar tillfredställande och  behöver åtgärdas - nu!

Vill du läsa hela intervjun med Enavas VD? 

HÅLLBARHET OCH INNOVATION

Faktum är att det krävs en massiv insats ända uppifrån regeringsnivå ned till individnivå för att skapa förändring på riktigt. Vi drar vårt strå till stacken. En del av vår åtgärdsplan handlar bland annat om att hitta nya, bättre arbetssätt och smartare verktyg som kan hjälpa till att effektivisera och kvalitetssäkra åtgärdsprocessen.

 

Image by Douglas Bagg
Admin. Kontor                                         info@enava.se                                     070-210 10 01
Kundservice, sälj & finans                      erik@enava.se                                      070-610 31 41
Fakturering                                              faktura@enava.se
Ekonomi                                                   ekonomi@enava.se
Ekonomichef                                           rebecka@enava.se
VD                                                             ulrika@enava.se