Nyckelfärdiga totallösningar

Enkelhet, säkerhet & kvalitet

Enkelhet, säkerhet & kvalitet

Vi är inte en miljökonsult- eller en grävmaskinsfirma, vi är en totalleverantör med en helhetslösning. Vi lovar att göra vårt yttersta för att du ska få en kostnadseffektiv avloppsanläggning som fungerar problemfritt i många år framöver.

Behovsanalys

Genomgång, projektering, ev. framtagning av historik, kartunderlag, riskbedömning och undersökning av områdets geotekniska förutsättningar utförs kostnadsfritt.

Förslag

Du får ett kostnadsförslag på en helhetslösning som passar din fastighet och uppfyller lagkraven. Vi är märkesoberoende och håller alltid dig som fastighetsägare och kund i fokus. 

Ansökningsprocess

Vi gör ett platsbesök, mätningar, VA-utredning och producerar alla nödvändiga underlag, kartor och ritningar. Vi skickar sedan en komplett ifylld ansökan inklusive bilagor och projektsammanfattning  till miljökontoret så de kan handlägga ärendet och ta sitt beslut.

Installation

När du sen har ditt tillstånd på plats planerar vi in anläggandet i samråd med dig. Vi tar hand om beställning av material, transporter, kabelutsättning, grävning, montering, återställning och dokumentation genom hela projektet.  Naturligtvis är vi diplomerade entreprenörer.

Slutrapportering

När anläggningen är på plats skickar vi Entreprenörsrapport till kommunen, ev. installationsrapport till tillverkare för garantier, ROT-ansökning till Skatteverket och skötselanvisningar till dig. Om du önskar, kan du även få hjälp med service, dispensansökan för slamtömning, m.m.

Varför Enava?

Vi är inte en miljökonsult- eller grävmaskinsfirma, vi är en totalentreprenör med en helhetslösning.

Vi lovar att vi alltid kommer göra vårt yttersta för att du ska få den mest kostnadseffektiva och hållbara avloppslösningen.  Ett skräddarsytt system som är väl anpassat till dina förutsättningar kommer att fungera felfritt i många år framöver. Det blir billigast i längden.

Våra professionella medarbetare ser till att avloppsanläggningen uppfyller de lagstadgade reningskraven och i övrigt motsvarar dina förväntningar och behov. Oberoende av märke, modell eller tillverkare. 

Förutom själva avloppsanläggningen kan vi också hjälpa till med service och underhåll, reservdelar, avtal, finansiering och andra praktiska saker kring ditt vatten och avlopp. Kanske installation av en extremt snålspolande Vakuumtoalett från Jets? Eller en smart sensor från Aqvify som håller koll på nivån i din vattenbrunn och förvarnar i din mobil om brunnen håller på att sina?

 

Vi tycker det är viktigt att ha bra kontakt med tillverkarna, bra support och god kunskap om produkterna. Därför har vi valt ut några seriösa leverantörer på marknaden som vi har extra nära samarbete med.  Tillverkare som är väl etablerade på marknaden sedan många år tillbaka, och som ofta har 10 till 25 års funktionsgaranti. Trygghet. För din skull.

Kontakta oss

Kontakta oss idag och berätta vad du behöver hjälp med!